سلام و خدا قوت

هر دو دندون یک فک بالایی پسرم بر اثر حادثه شکسته و متاسفانه عصب کشی هم شده و یکی از دندوناش نیاز به درمان ریشه مجدد داره خیلی نگرانم هم از این بابت که اگه خدایی نکرده دندوناش قبل ۱۷ سالگی بیفته چه راهکاری برای جایگزینش هست.

و اینکه تو اینترنت خیلی خوندم درباره ایمپلنت بعضیا که تجربه داشتن نظر دادن که بهشون نساخته و عفونت کرده و... من فکر کردم بعدا  ایمپلنت کنیم برای پسرم راحت میشیم ولی مثل اینکه مشکلات داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقتتون بخیر
اگر ایمپلنت توسط متخصص کاربلد انجام بشه احتمال خطا و مشکلاتی که فرمودین تقریبا صفره، پس جای نگرانی نیست
قبل از ۱۸ سالگی هم راههای زیادی برای جایگزینی دندان از دست رفته وجود داره
نگران این موضوع نباشین و به پزشک متخصص مراجعه بفرمایین