عمل واژینوپلاستی

سلام وقت بخیر ببخشید میشه لطفا جواب بدین ومن رو راهنمایی کنید🙏من عمل واشینوپلاستی انجام دادم اما پیش ماما رفتم پیش متخصص زنان نرفتم بعداز دوره لقاحت بعداز ۴۰روز که رابطه گذاشتم اندازه دو میل بدنم از بیرون باز شده میخاستم بدونم ایا  طبیعیه یا نه از مامایی که پیشش انجام دادم پرسیدم گفت طبیعیه میشه لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عمل واژینوبلاستی  را فقط بعضی متخصصین زنان با تجربه می توانند انجام دهند . بنابراین عمل شما چیز دیگری بوده .

جهت معاینه و درمان مناسب مراجعه کنید .