لذت رابطه ی جنسی من و همسرم کاملا یکطرفه اس.ده ساله ازدواج کردم اما تا به حال ارگاسم رو تجربه نکردم.باید چی کار کنم
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. ارگاسم زنان پیچیده تر از ارگاسم مردان می باشد، بنابر این نیاز به یادگیری و صبر و تحمل دارد. زنان باید اول ارگاسم کلیتورال را تجربه کنند و سپس همزمان با دخول و لمس کلیتوریس ارگاسم را تجربه کنند و سپس ارگاسم در حین دخول مهمتر از همسر در ارگاسم شما، نقش خودتان میباشد. توصیه من این هست که دانش جنسی تون رو از طریق مطالعه، مشاوره و یا شرکت در کلاسهای دانش جنسی افزایش دهید تا مشکل ارگاسم تان حل شود. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکس تراپیست www.Sokhandani.com