عشق به وطن

من عشق به وطن دارم در حدی که رفتم دانشگاه راه دور و نمیتونستم بیام خونه نه تونستم غذا بخورم و نه میلی به غذا داشتم.

وزنم به شدت افت کرد، و آنقدر از لحاظ روحی فشار اومد که معده درد عصبی گرفتم.

یک سال کمتره اینجوری ام.

تو نت میگردم چیز زیادی پیدا نمیکنم در موردش فقط اطلاعات بیشتری میخوام.

میتونه بخاطر اینکه پدرم فوت کرده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

من واقعا متوجه مشکل شما نشدم،خیلی پراکنده بیان کردید و اطلاعاتی بیشتر از شما ندارم،اما فوت یک عزیز باعث افسردگی و آشفتگی خواهد شد حتما از روانپزشک کمک بگیرید.