ترس های شبانه

 سلام من یک خانم سی ساله متاهل و دوتاپسر دارم ۳و۴.۵ساله همسرم راننده به شهرهای مختلف سفر میکنه وشب هایی که همسرم نیست من میترسم نمیتونم بخوابم ضربان قلبم میره بالا سر دردهای وحشتناک همش صدا میشنوم چیزایی میبینم خیلی اذیت میشم تا همسرم برگرده فقط شبا اینطوری میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

در صورت امکان از عزیزانتون در خواست کنید شب را در کنار شما باشند،گام بعد رفتن نزد روانپزشک هست چراکه شما اضطراب دارید که فقط با دارو کاملا درمان خواهد شد.