قهر شوهر

همسرم قهرقهرو ، همیشه قهر میکرد چه مقصر بودم چه نه‌میرفتم سمتش چون از قهرش کلافه‌میشدم الان دوباره به خاطر موضوعی که مقصر نیستم قهر کرده و نمیخوام دیکه برم سمتش کارش واسه یه مرد ۳۷ ساله درست نیست من باهاش الان عادیم و از نظر روحی دیگه کلافه نیستم و خودمو ناراحت نشون نمیدم نظر شما جیه؟

در موردقهرش بارها باهاش حرف زدم فایده نداره یعنی حرف زدن فایده نداره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

سلام دوست عزیز،حتما از یک مشاور کمک بگیرید،و کاملا این روال ه ناز کشیدنتان را ترک کنید،بگذارید متوجه شود قهری در کار هست که التماس و غذرخواهی و پاداش به دنبال ندارد،این روند شما ایشون را عادت داده که هربار و هر دفعه باشدت بیشتر ایشون رابطه رو به قهر بکشاند،پس لطفا ایشون رو نا امید کنید.