سلام و عرض ادب من ۲۹ سال سن دارم و یه دختر ۸ساله و یه پسر ۵ساله من چند ماهی هست با شوهرم به مشکل برخورد کردم و علتش این بود که شوهرم از پدرم حق ارث میخواست و پدرم رنده هستند یر این موضوع به اختلاف خوردیم و من تا اجرا گذاشتن مهریه و ... پیش رفتم وبعد همسرم عذر خواهی کردند ابراز پشیمانی و من به منزل ایشان باز گشتم اما دوباره این بار از من خواستند مهریه ام رو ببخشم و... وازاین جور چیز ها از من میخواستند و تهدید به طلاق می‌کردند من رو و در آخر می‌گفتند که اگر درست نشه فردا نبینمت خونه من دوباره فرداش با بچه هام رفتم خونه مادرم و ده روزی اونجا بودم دوباره قول داد و ابراز پشیمانی و اینسری پیش روانشناس هم رفتیم الان یک هفته هست اومدم خونه متوجه شدم ۱۰۰ میلیون طلا خریدند و به من نگفته اند و من از رسید خریدشون  متوجه شدم در صورتی که به پدرم ۷۰میلیون بدهکار هست و من خیلی رنج دارم میکشم به روش هم نیاوردم اگر میشه یه راهکار بهم بدید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

آیا شما می‌توانید به زور ازش مالی مطالبه کنید؟سعی کنید وارد اختلاف پدرتون و همسرتون نشوید چون جز آسییب روحی چیزی عایدتان نخواهد شد.