چطور خاطره بد تجاوز رو فراموش کنم

چطور خاطره بد تجاوز رو فراموش کنم هر چقدر سعی میکنم نمیتونم مثل روانی ها شدم احساس میکنم هیچوقت قرار نیست فراموش بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
متاسفم براي اين تجربه دردناك ميتونم بفهمم چقدر تحت فشاريد
اول لازمه به خودتون حق بديد كه حال خوبي نداريد( خشم،غم،تنفرو...) همگي طبيعي هستن
و لازم نيست به خودتون فشار بياريد براي فراموشي چون قطعا با شدت بيشتري افكار و تصاوير  بهتون حمله ميكنه
حتما ضروريه كه با يك مشاور نوجوان صحبت  كنيد و در كنار يك فرد متخصص اين مسير رو پيش ببريد .