سلام وقت به خیر.۳ماه هست که در اقدام هستم

کیست ۴ سانتی ساده دارم،برای کیست آزمایش خون هم دادم.نرمال بود و به تشخیص پزشک قرص مصرف نمیکنم.(تنبلی تخمدان دارم و دوره نامنظم)

ماه اول اقدام بی بی زدم منفی بود و پریود هم شدم.روز ۳۴سیکل(درد شدید و خونریزی کم نسبت به پریودی های قبلیم.)

ماه دوم اقدام بی بی زدم هاله انداخت،تکرار کردم،پررنگ تر شده بود،اما آزمایش منفی بود و فردای آز دوباره بی بی زدم و منفی شد و چند روز بعد پریود شدم.روز ۴۷ سیکل(بدون هیچ دردی و خونریزی نرمال و قرمز)

این ماه بی بی زدم دو خط ظاهر شد،خط t کمرنگ تر از خط کنترل ولی کاملا واضح بود

طبق تجربه ماه قبل آز ندادم و صبر کردم

چند روز بعد لکه بینی قهوه ای شروع شد

دو روز بعد لکه بینی بی بی زدم، باز دو خط ظاهر شد فرداش هم بی بی زدم اما منفی شد. آز هم دادم، منفی بود

تا یه هفته لکه بینی داشتم،رنگش قهوه ای و گاهی صورتی

بعد یه هفته خونریزی شروع شد،کم و به رنگ قهوه ای یا قرمز روشن و چند روز بعد دوباره لکه بینی قهوه ای روشن.دو هفته اتمامش طول کشید.

بعد پریودی بی بی زدم خط t کمرنگ شد اما تکرار نکردم دیگه

این مثبت و منفی شدنا برای کیست ام هست؟

چه کاری باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام شمابرای اینکه بونیدباردارهستین یاخیربایدآزمایش خون بدین تیتراژبتا مطمئن ترهست
درضمن حتمابایدبه پزشکتون مراجعه کنیدمعاینه سونوآزمایش نیازهست