درد و احساس عجیب در سینه راست😢

سلام.وقت بخیر.من حدود دوهفتس ک ی درد عجیبی توی سینه راستم احسای میکنم

وقتی عطسه شدید میزنم یا خنده از ته دل و... احساس میکنم رگها از درون پاره میشن..یا انگار از داخل چسب زدن و یهو چسب ازهم جدا میشه

دردی نیس ک نشه تحمل کن چون ی لحظس و مث حسایی ک گفتمه

دوسه روز قبل این ماجرا ی دوچرخه سواری در مسیر طولانی و کم و بیش سربالایی داشتم ک یخرده دستام خسته شد..امکان داره از اون باشه؟!

ممنون میشم جواب بدیدو راهنماییم کنید😢😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام عزیزم نگران نباش امکان داره مربوط به مسائل هورمونی باشه ولی بهتره یه سونوگرافی سینه انجام بدین