پاپ اسمیر

سلام

من سه ماه پیش  یک روز قبل از اینکه پریود بشم  تا دور قرص ال دی خوردم و روز سوم نخورذم و پریود شدم بعد از اون تا ده روز پریود بودم البته اون س روز اضافه در حد لکه بود، وقتی دکتر رفتم گفت ک زخم و عفونت دارم پاپ اسمیرگرفت ک ascus نشون داد و عفونت شدید،  وقتی مجدد برایمعاینه رفتم گفت ک عفونت برطرف شده ولی زخممو لیزر کرد،

آیا این ascus سلولهای سنگفرشی  خطرناکه؟

 نظر دکترم این بود ک چیز خطرناکی نیست

ولی خیلی استرس دارمسیکلم از 30*روز شده 31 روز

و در روز ششم و هفتم یکم خون روشن میاد ک وقتی ی مفنامیک میخورم دیگه قطع میشه و پریودم تمومه.

نظر دکترمم اینه خطرناک نیست، چون ن سوزش ن خارش ن درد حین رابطه و ن لکه بینی دارم، ب جز موقع پریود

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ازمایش hpvلازم است