ترس دخترم از دختر عمه اش

سلام و خسته نباشید یه دختر یک ونیم ساله دارم که به دختر عمه سه ساله داره دختر من رفتارش با بچه های دیگه خوبه بعضی وقتا وسایلاشو میده به بچه های دیگه بعضی وقتا نمیده و کلا با همه بچه ها حتی با بزرگترها هم کنار میاد ولی به دختر عمه داره که به شدت جیغ میزنه هرچی میخواد باید بهش بدن حتی مامانشم اینجوریه و میگه هر چی دختر من بخاد باید بهش بدین نه وسایلاشو به دخترم میده و نه وسایلای دختر منو به بهش میده همه چیز را واسه خودش میخواد که البته شاید به خاطر حس مالکیت به اشیا باشه ولی این خیلی جیغ میزنه وقتی دخترم یه چیزی را میخاد که حتی مال خودشه ازش میگیره و دخترم قیافه اش جوری میشه که احساس میکنم می‌ترسه و هیچ واکنشی نشون نمیده در صورتی که اگه یه بچه دیگه باشه ازش میگیره لطفا من رو راهنمایی کنید باید چکار کنم و آیا این رفتارها طبیعیه یا نه از هر راهی وارد میشم که دختر عمه را قانع کنم نمیشه مامانشم وقتی دخترش با یکی بازی میکنه خیلی خیلی دخالت میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخیر.
لزوما نباید فرزندان ما با همه افراد خوش باشند و گرم بگیرند.یکی از ویژگیهای خوب کودک شما همینه که براحتی با هرکسی سریع واکنش دوستی نشون نمیده.گذر زمان شرایط رو تغییر میده🙏