از همه چی و همه کس خستم

سلام من جدیدا خیلی روحیم حساس شده هر چی بهم میگن زود گریم میگیره نمیتونم با هیچی و هیچکس کنار بیام دلم میخواد تنهاباشم هیچکسو نبینم ولی تنها که میشم از بس فکروخیال میکنم دیوونه میشم دیگه حوصله زندگی کردن ندارم خیلی ناامیدم از همه بدم میاد

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بيايد ببينيم چه اتفاقي رخ داده اين مدت كه شما رو انقدر ازار داده چه چيزي باعث اين احساسات و اين حساسيت شده
علت اين فكر و خيال ها چيه و محتواي اون ها چي هستن
خيلي شرايط حساسي هست اين نااميدي احساسي كه تجربه ميكنيد و شما رو انقدر از زندگي خسته كرده و بهتره با كمك يك درمانگر فردي اين مسير رو طي كنيد و به علت اين حال برسيد و تغييراتي رو ايجاد كنيد.