عذاب وجدان دارم و دنبال جبرانم

سلام علی هستم ۱۷ سالمه چند دفعه توی اوج شهوت با خواهر ۹ سالم نزدیکی انجام دادم.  دخولی صورت نگرفت ولی لمسش کردم و به قولی مالیدمش اونم همینکارو کرد خیلی عذاب وجدان دارم و میخوام جبران کنم میترسم آیندش نابود بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت مرد شغل برنامه نویسی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و وقت بخیر.به شما بزرگوار توصیه میکنم در اسرع وقت با متخصص روانشناسی یا مشاوره سکس تراپی صحبت بفرمایید.