بدبینی شوهرم

بدبینیش به حدی که میگی دوست پسر داری از کجا بدونم خط مخفی نداری یه بچه دارم و نه ساله اخلاقش همینه از نظر خرج و دخل خونه برام کم نمیزاره چکنم خودش هم قبول داره ،اخلاقش بده خودش میدونه من متعهد و نماز خونم  بحدی عصبی میشه که میترسم کار دست خودش بده بعد که اروم میشه پشیمون میشه و معذرت میخواد راه دور کار میکنه ۲۲ روز سرکار ۸ روز مرخصیشه ممنون میشم کمکم کنید.😓😔😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
وقتي همسرتون متوجه رفتار اشتباهشون هستن بهتره اون موقعي كه عذرخواهي ميكنن ازشون بخواهيد كه براي حل جدي اين مشكل كاري كنن و از احساستون براش بگين كه چقدر اين حرف ها براتون دردناكه و بچه ايي داريد كه متوجه هست و اين صحبت ها روي اون هم اثر ميزاره ،دوري به نوع خودش سخت هست اما اين افكار فراتر از تاثير دوري هست و نيازمند جلسات مشاوره زوج و مصرف دارو هست بهتره حتما از يك روانپزشك كمك بگيريد.