ازدواج دوم

سلام من خانومی ۲۸ساله هستم که یکبار درسن۲۰سالگی جداشدم وبه خاطر ناپختگی خودم دررفتارم وبیماری اعصاب شدید(باپرونده پزشکی)شوهرم زندگیم به جدایی کشید.

من سهم اشتباهاتمو از زندگیم برداشتم ورفتم‌

الان خواستکاری دارم ۳۰ساله که دوبار ازدواج کردن یکبارعقد با فامیل که بعدیکسال جداشدن وعلت نمیدونم.اما دومی به دلیل خیانت همسر(مستند)

این آقا اخلاق ورفتار خوبی ازنظر همکاراشون ومردم دارن اما من واقعا سردرگمم.ضمنا ایشون لیسانس شغل آزاد

بنده فوق لیسانس دارم.وبه دکتری فکرمیکنم

نمیدونم حالا چکارکنم.ازطرفی ازبالارفتن سنم میترسم وتنهایی.ازطرفی از اشتباه دوباره

ازطرفی از ازدواج بافرد نامناسب وناچار درسن بالا

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اين نگراني ها طبيعي هست و بخاطر تجربه قبلي ميتونه باشه بهتر معيارهاتون رو مشخص كنيد از طرف مقابل و اونچه براتون مهمه ، معاشرت كنيد بيشتر ايشون رو بشناسيد ببينيد چقدر منطبق با معيارهاي شماست اون موقع ميتونيد تصميم بگيريد .
حتما در كنار جلسات مشاوره پيش از ازدواج براي شناخت بهتر از مشاور فردي براي موضوعاتي كه عنوان كرديد نگراني ها ،ترس از تنهايي و ...كمك بگيريد.