سلام دختر من چهارساله است و خیلی شلوغ کاره و لجبازی و حرف گوش نمیده و بیرون که میریم آروم و قرار نداره بردم دکتر با رفتار های بچه و حرفهایی که از من شنید گفت پیش فعاله و قرص آریزوور داد اما وقتی قرص رو دادم به بچه خورد بی‌حال یه جا نشسته الان چه کنم قرص رو قطع کنم یه دکتر دیگه ببرم یا طبیعیه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا كه بدون ديدن بچه و صرف حرف نيايد دارو تجويز كرد
بهتره فرزندتون رو پيش متخصصي ببريد كه خودش رو و علائم رو ببينه و تشخيص بده و در كنار دارو از درمانگر كودك كمك بگيريد.