خیانت

سلام خسته نباشید

من دوروزه فهمیدم که شوهرم با یه خانومی رابطه داره رابطشون نمیدونم در چه حد ولی من دیدم شوهرم پیام میدن و بد میرسه خونه پیام هارو حذف می‌کنه من باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
از كجا متوجه اين موضوع شديد ؟
ايا گوشي ايشون رو چك كرديد و به اين رسيديد كه پيام ها پاك ميشوند ؟ دليل اين چك كردن حريم شخصي چيه؟  چي باعث شد كه حساس بشيد ؟ به اين سوالات فكر كنيد
بهتره با خود همسرتون مطرح كنيد  و ازشون بدون تنش و درگيري سوال كنيد و اونچه ديديد رو عنوان كنيد و جواب ايشون رو بشنويد .