رفع اختلاف سایز سینه ها در دوران شیردهی

باسلام و خسته نباشید

بنده۳۵ ساله و دارای یک فرزند ۱۰ ماهه هستم. پسرم ازهمان اول شیرخشک نخورد و خودم به پسرم شیر میدهم در کنارش غذای کمکی.

مشکل من این است که متاسفانه اختلاف سایز سینه پیدا کردم که از زیر لباس مشخص است و این خیلی فکرم را مشغول کرده و ناراحتم. هرچه از سینه کوچکتر به فرزندم شیر میدهم دیگر چندان کمکی به بزرگتر شدن سینه نمیکند. در واقع تاثیری نمیبینم!

بعضی میگویند پس از قطع شیردهی این اختلاف برطرف میشود ولی بعضی هم می گویند نه همینطور می ماند. واقعا نمیدانم چکار کنم و فکرم را خیلی درگیر کرده.

ممنون میشوم از ساده ترین و راحت ترین راه تا سخت ترین راه رفع این اختلاف سایز را با من در میان بگذارید. با تشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اولا لازم است معاینه شوید . ثانیابهترین راه درمان عدم تقارن انجام جراحی ماموپلاستی پس از قطع شیردهی است .