سلام دکتر من خیلی جدیدا درگیر یه سری مشکل هستم، خیلی به حرف دیگران فکر میکنم و ناراحت میشم می‌خوام دیگه فکر نکنم و اوقات خودم رو به خاطر همچنین ادمایی خراب نکنم 🥺

میشه راهکار بدید

این افراد خانواده ام هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل در حال تحصیل می‌باشم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا همه ما تحت تاثير حرف ها قرار ميگيريم بخصوص وقتي از جانب افراد نزديك زندگيمون باشه اين مشكلات چي هستن و چقدر خانواده از اون ها و راهكار هاي شما با خبر هستن ايا اين رفتار و حرف ها از سر همدلي و ناراحتي هست يا از خشم
ما نميتونيم ادم ها رو انكار كنيم بلكه ميتونيم با شناخت از خودمون و زندگيمون در برابر واكنش ديگران از خودمون مراقبت كنيم حتما با يك درمانگر فردي صحبت كنيد .