عقب افتادن پریودی

سلام وقتتون بخیر من پریودی خیلی منظمی داشتم دوره ام ۳۰روزه بود ولی ماه قبل پنج روز زودتر پریود شدم یعنی پنجم ماه قبل ولی این ماه هنوز پریود نشدم

من سه ساله اقدام به بارداری هستم و یک سالی میشه که دیگه دکتر نمیرم و شوهرم تعداد اسپرمش کم بود

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک تست  خونی بتا اچ سی جی انجام دهید و اگر باردار نبودید دوعدد امبول بروزسترون 50 میلی عضلانی بزنید تا بریود شوید . سبس با مدارکتان جهت بررسی های لازم مراجعه کنید .