لکه بینی و خونریزی بعداز پریودی

سلام وقت بخیر . من دوماه پیش سقط جنین  داشتم ولی حالا بعد از پریود شدن دوباره هم لکه ببینی و خونریزی دارم و واژنم هم درد و هم تیر میکشد. قبلا از بارداری هم یک ماه همین مشکل را داشتم. قبل از بارداری من عفونت داشتم و برای سه ماه باید دارو  استفاده میکردم که فقط دوماه دارو استفاده کردم و باردارشدم .آیاکدام مشکلی وجود دارد یا نه ؟ ۸ماه پیش من تست کولپوسکوپی انجام دادم و منفی بود حالا دوباره این تست را انجام بدهم یانه؟ پیشاپیش از جواب شما ممنونم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در صورتی که نیاز به کولبوسکوبی باشد باید هر 6 تا 12 ماه انجام شود .

جهت بررسی علت خونریزی باید سونوگرافی و ازمایشات هورمونی انجام دهید .