دخالت خانواده همسر

شوهرم خیلی وابسته خواهرشه هر کاری کردم دخالت‌های بیجاشو از زندگیم حذف کنم نشد به خانواده من خیلی توهین می‌کنه بخاطر زندگیم چیزی نگفتم وقتی من درباره خانواده اش باهاش صحبت میکنم درحالی که بهش هیچ بی احترامی نکردی میگه بهم فحش دادی خیلی عذابم میده خودسر کاراش می‌کنه بدون اینکه بکن بگه می‌ره با خانواده اش برنامه ریزی می‌کنه بره باهاشون برگرده دیگه اصلا باهاش راحت نمیتونی حرف بزنی چیزی بگی قهر می‌کنه نمیدونم چکار کنم یک‌بار خواستم ازش جدا بشم فقط می‌گفت تغییر کن میگم تو هم باید تغییر کنی میگه من مشکلی ندارم فقط تو مشکل داری

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
وقتي فردي بند ناف عاطفي اش رو با خانواده قطع نكرده و دركي از زندگي زناشويي نداره اين اتفاقات رخ ميده
اينكه نميخواد قبول كنه رفتار اشتباهي داره و الويتي براي زندگي مشترك قائل نيست چون اموزش نديده و بجاي همراهي و مرز بندي رابطه به افراد اجازه دخالت ميده
قطعا اين رفتارها باعث سرخوردگي ميشه و نيازه كه تغييراتي رخ بده و بهتره با يك مشاور صحبت كنيد اگر ايشون هم همراهي نكرد شما خودتون حتما با يك زوج درمانگر صحبت كنيد .