لذت نبردن از رابطه

سلام وقت بخیر من در دوران نامزدی هستم و موقع معاشقه تحریک میشم ولی وقتی فراتر میره انگار کل تحریکای قبل میپره و از بین میره چون تمرکزم میره روی زودتر ارضا شدن و پیدا کردن کلیتوروس

اینم بگم تا به حال دخول نداشتیم

چندجا خوندم بخاطر خودارضایی زیاده ولی من خیلی کم انجام میدم هفته ای یبار بعضی وقتا دوهفته یبار یا حتی فاصله بیشتر  و تحریکم هیچ مشکلی نداره

امکان رفتن به سکس تراپ هم ندارم برای گرفتن مشاوره

به نظرتون اگر کلا کنار بگذارم و خودم یکاری کنم از لحاظ ذهنی به این باور برسم که فقط همسرم میتونه منو به ارگاسم برسونه  درست میشه؟

میترسم بعد از ازدواج و عروسی هم نتونم راحت لذت ببرم از دخول حتی

اگر راهکاری میدونید در اختیارم بذارید لطفا چه در راستای این سوالی که پرسیدم چه راهنمایی های خودتون که خودم بدون مراجعه به درمانگر بتونم حلش کنم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

مطالعه،،،در این زمینه بیشتر مطالعه داشته باشید و خود ارضایی خودتون رو کمتر و کنترل کنید آرامش ذهنی مهمترین عامل موفقیت شما خواهد بود