سلام

دختر من ۱۱ سالشه تقریبا دو ماه پیش از سینه هاش ترشح سفید چرکی جامد میومد الآن هم زیر بغلش زخم میشه و میسوزه سابقه اگزما هم داره و توی ژنتیکمون هم اگزما هست. روی پوستش هم حالت پوست پرتقالی وجود ندارد.

توی یه مطلب خوندم اگه ترشح باشه و بعد زیر بغل زخم بشه علائم سرطان سینه است.

آیا نیاز هست این موضوع رو با جراح سینه در میون بزارم؟

درضمن از سن ۱۰ سالگی عادت ماهیانه میشه و اینکه سابقه ژنتیکی سرطان هم نداریم.

اطلاعات تکمیلی

سن 11 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت درمان مناسب لازم است معاینه و بررسی های لازم انجام شود .