درد خیلی زیاد در هنگام پرودی

سلام من تو سن ۹سالگی پریود شدم و الان ۲۰سالمه از همون اول تو دوره پریودی خیلی درد داشتم تا جایی که گریه میکردم جیغ می‌کشیدم هنوزم همینطوره به جز درد دل و کمر و کشاله ران حس استفراغ بهم دست میده و گاهی بالا میارم دوره تناوب پریودیم حدودا ۱۹روز یکباره گاهی میشه ۱۸ یا ۲۰روز یکبار ولی این تناوب تغییری نمیکنه مثلا دیگه ۱۷ روز یکبار یا ۲۱روز یکبار نمیشه تو همین ۱۹یا ۲۰مونده و حدودا چند روز یا یک هفته قبل پریودی حس پریودی میاد سراغم بی حالی و گاهی دل درد یا کمر درد دارم ولی به اندازه خود دوره پرودی زیاد نیست نمیتونم کار های سنگین بکنم یا تحرک زیاد داشته باشم چون حالم بد میشه و وقتی هم پرودیم سر میرسه کلا استراحت مطلق میکنم چون توان بلند شدن یا کار کردن رو ندارم اگرم تحرک داشته باشم کمرم شل میشه و درد هام شدید تر میشه گاهی دو سه روز اول درد دارم گاهی کل یک هفته راستی اینم بگم بیشتر از یک هفته هم دردش نیست یبوست هم دارم و اینم بگم که یک ساله نامزد هستم و چون مسعله بارداری بعد ازدواج و عروسی میاد وسط نگران شدم قبل از این چون تو خونواده مادریم این شرایط پرودی ارثیه و تقریبا بیشترشون از جمله مادر خودم اینجوریه حتی با اینکه تا الان دو بچه به دنیا آورده (سه تا یکی سقط داشت) بازم پریودی تقریبا سختی داره و خودمم هنوز رابطه جنسی برقرار نکردم که بخوام براتون بگم که در هنگام دخول هم درد دارم یا نه و اینکه خواهرمم زود پریود شد ولی دوره پرودی معمولی داره مثل من شدید نیس جز اینا من دو سه روز بعد پرودی هم انرژی ندارم هنوز حس بی حالی و ضعف رو احساس میکنم و خیلی خستتون نکنم من کلا بنیه ضعیفی دارم از اونجایی که وقتی به دنیا اومدم یک کیلو هفتصد گرم بودم(به خاطر شرایط مادرم مجبور شد دهانه رحم شو ببنده منم جای رشد کافی نداشتم 🤷)با اینکه الان ازدواج کردم تپل شدم ولی هنوزم بنیه ضعیفی دارم ممنون میشم زودتر پاسخگو باشید من واقعا نگرانم که بیماری عین اندومتریوز نداشته باشم یا خدایی نکرده بدتر از اون ممنونم❤️

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل برای کنکور میخونم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

الگوی قاعدگی شما غیر عادی است . قاعدگی های مکرر و با فواصل نزدیک می توانند باعث اندومتریوز شوند .

جهت بررسی های لازم و درمان مناسب مراجعه کنید .