رابطه م با شوهرم بعد از تولد دخترم

سلام یه دختر ۳ ماهه دارم اول اینکه بعد از زایمانم رابطه م با شوهرم خیلی سرد شده از یه طرف دیگه چون خیلی وزن اضافه کردم کلا خیلی بد هیکل شدم و این خیلی ناراحتم کرده به طوری که همش با نا امیدیی خودم رو تو ایینه می بینم  و یه چیز دیگه سر دخترمون بحث داریم اون فکر می کنه من نمی تونم درست از بچه مراقبت کنم  سر این بحث می کنیم و می بینم رو دخترمون تاثیر داره و من خیلی نگران این موضوعم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همه اینها طبیعی هست،برای کم کردن وزن اقدام کنید و برای افسردگی پس از زایمان به دکتر مراجعه کنید