افسردگی

سلام،وقت بخیر من ۳۰سالمه حدود یکساله که هرزگاهی فکرای بد و مرگ عزیزانم و مریض شدن خودم وبچم وشوهرم اذیتم میکنه همیشه فکرمیکنم که شادباشم اتفاق بدی برامون میوفته و باید تاوان پس بدیم و یه هفته ای اینجوریم بعد به طور کامل خوب میشم بعده چندماه دوباره این فکرای بد میاد سراغم لطفا کمکم کنید واقعا دارم عذاب میکشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشاريد و اين افكار چقدر باعث فرسايش ميشه بهتره حتما با يك درمانگر فردي صحبت كنيد اينكه اين نگراني و افكار گاهي  شديد ميشه و مخل كننده هست و گاهي درون يه حفاظ ميره نشونه ثبات اونه و قطعا از خيلي زمان گذشته همراه شماست باورهايي كه ساخته ذهن ما هستن كه شاد باشيم اتفاقي ميافته و ...نياز به ريشه يابي و حل شدن داره و بهتره حتما از يك مشاور فردي كمك بگيريد.