چرا نمیترسم ومیترسم؟

سلام خسته نباشید خدمت همه اعضای نی‌نی سایت که کمک همه مردم هست، بخاطر مشکلاتی که تو زندگیم دارم زیاد همسرم رو دوست ندارم و هیچ ترسی برای از دست دادنش ندارم و حتی گاهی که عصبانی میشم از دستش فحشش میدم و نفرینش میکنم  دوست ندارم زندگیم اینطوری باشه دوست دارم زندگی منم خوب باشه با شوهرم خوب باشیم با همدیگه بچه نداریم فکر میکنم مشکل از خودمه چون تو فامیل ما نازایی زیاد و کلاً مشکل زیاد داریم تو زندگی

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوموضوع مطرح كرديد

يكي موضوع بچه دار نشدن و مشكل نازايي در خانواده خودتون و يكي اخلاف با همسر و عدم رابطه عاطفي مناسب و خشم زياد كهالان به سمت همسرتون نشونه گرفته شده

هركدرم اين موضوعات بايد بررسي بشه

در قدم اول علت خشم و رابطه عاطفي نامناسب كه به نفرين ميرسه و در مرحله بعد موضوع بارداري

چون در صورت حل و بهبود اولي تلاش براي بارداري و همچينين پروسه بارداري و بچه داري و تربيت فرزند موفقي خواهيد داشت

حتما با يك زوج درمانگر صحبت كنيد .