بعد۱۶سال سابقه درارتباط تلفنی با همسرم داشتم حواسم نبود قطع کنم ایشون گوش کردند من باهمکارمردصمیمانه صحبت کردم حالا میگه تونستی نمیخواد بری سرکارآیند م به خاطرحماقتم و لجبازی ایشون داره نابود میشه چکارکنم اگه سرکارنرم تو زندگیم اذیت نمیکنه؟؟که نه پول داشته باشم نه زندگی؟؟ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل کارشناس شرکت خصوصی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما چرا باید همکار مرد صمیمانه باشید؟؟اینکه صمیمانه بودنتون چقدر بوده صحبت نکردید،همسرتون حق داره و جلب اعتماد دوباره سخت خواهد بود،از مشاور کمک بگیرید