مصرف قرص اعصاب در بارداری

باسلام خدمت شما ،دکتر بعلت وسواس فکری و حملات وحشت و اضطراب بالا داروی کلومیپرامین ۱۰ تجویز کردند شبی یک عدد قصد بارداری ام دارم و دربارداری باید انوکساپارین ۴۰۰۰ مصرف کنم که جزو تداخلات هست

مشکلی پیش می اید؟ایا دچار خونریزی میشم که جزعوارض هست ؟حتی در مدت مصرف یکماه ؟چون باید امپول انوکساپارین را تزریق کنم بعلت روش کمک باروری

و این دارو میتوان در بارداری به مرور قطع کرد تا وابستگی برای جنین نیاورد ؟باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شود فقط نزدیک زایمان انوکسپارین رو براتون قطع میکنند