سلام وقت بخیر -متاسفانه من تاریخ پریودهام رو فراموش کردم و البته پریودهای کاملا منظمی دارم اما چند ماهه فراموش کردم اما طبق حدسم حدودهای 28 بهمن باید پری میشدم اما نشد روز 28 ام بی بی چکم مشکوک بود روز 29 بهمن یه آز دادم بتا مشکوک 25 داشتم روز 30 یعنی دیروز یه بتا دیگه دادم 32.3 بود (البته یه آزمایشگاه دیگه رفتم )و همین دیروز سونو واژینال و معمولی انجام دادم هیچ نوع علایمی از ساک یا حتی تغییرات دیواره رحم نبود ضخامت دیواره 8.3 بود برای از بین بردن احتمال epهم واژینال دادم که چیزی دیده نشد میشه لطفا نظرتون رو بفرمایید و اینکه آیا این ضخامت دیواره میتونه شروع یه بارداری رو نشون بده یا نه ؟ ضمنا بگم فردا هم مجدد تیتر بتا میدم ---یه سوال دیگه خارج رحمی رو از هفته چندم میشه تشخیص داد با ترانس واژینال
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما باردار هستید نیازی به دادن این همه آزمایش نبوده بهترین زمان اولین سونوگرافی بارداری بین ۷ تا ۸ هفتگی میباشد شما خیلی زود به سونوگرافی مراجعه کرده اید به همین علت چیزی دیده نشده شما علائم حاملگی خارج رحمی را ندارید