اگر ممکنه کمک‌ کنین

سلام دکتر عزیز

راستش بیشتر دلم خواست باهاتون صحبت کنم

افسردگی شدید دارم و خیلی تنهام .

همیشه سر در گمم نمیدونم میخام چکار کنم

حواسم اصلا متمرکز نیست

خیلی هم اسیب پذیرم .

دوروزه یه جا کار پیدا کردم که مثلا خودمو مشغول کنم

الان از سر شب تاحالا فقط چون همکارم که اصن نمیشناسمش باهام سرد حرف زده حالم گرفته هست .

این وضعیتو همیشه دارم . سر کوچکترین اتفاقات حالم بد میشه گاهی گریه میکنم

افکار خودکشی دارم

جدیدا هم عادت کردم با ادمهای خیالی صحبت میکنم .

از حرفای روزانه گرفته تا درد و دل یا حتی دعوا

به خودم میام میبینم ساعت ها است با یه شخص خیالی ام

دیگه کنترلش داره از دستم خارج میشه . وقتایی که تنها نیستم اینجوری میشه و ملت فکر میکنن کم دارم😐

دسترسی به روانشناس ندارم

شرمنده طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل سایر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اينكه ميگيد دسترسي به روانشناس نداريد يعني نوعي مقاومت براي حفظ كردن شرايط فعلي چون با توجه به شرايط الان راحت با مشاور انلاين ميشه ارتباط گرفت
ببينيد اين مواردي كه مطرح كرديد نياز ضروري داره كه ريشه يابي بشه كه از كجا شروع شده چه زماني متوجه اين حساسيت ها شديد اينكه سريع هرچيزي اشفته تون ميكنه چه چيزي باعث تشديد اون ميشه وقتي همكارتون كه تازه اشنا شديد سرد رفتار كرد چه فكر و احساسي داشتيد در برابرش چطور رفتار كرديد اين شخصيت هاي خيالي چه كمكي بهتون ميكنن ،چي باعث ميشه به فكر خودكشي بيفتيد و ايا براش برنامه ايي هم داريد يا فقط در حد فكر هست
براي رسيدن به جواب تمام اين سوالات ضروريه با يك مشاور فردي صحبت كنيد .