آیا طلاق برای من بهترین راهه ؟

با سلام و احترام . 13 ساله ازدواج کردم 40 سالمه و یه دختر 4 ساله دارم . خودم یه شهر زندگی میکنم خانواده ام یه شهر دورتر .شوهرم اصلا مرد ایده آل نیست . ایرادهای برجسته اش اینه مرد سالاره و تو زندگی حرف اول و آخر اون میزنه  و کلا دید خوبی نسبت به زن نداره و منو آدم حساب نمیکنه ، احساس من براش مهم نیست . با خانواده ام مدام درگیره و بهانه گیری میکنه باهاشون هم رفت و امد نمیکنه واجازه نمیده اونا هم بیان خونمون . خودمم سالی دو سه بار میرم سر میزنم و چند روزی میمونم تو اون مدت که اونجام هم رفتارش با من بد میشه .ولی رابطه من با خانواده اش خیلی خوبه .از لحاظ جنسی به شدت سرد هستش چند ماه یه بار شاید رابطه بخواد بیشتر مواقع من درخواست میکنم چون آدم گرم و  هستم .تو خونه  کلا سرش تو گوشیه کم حرف و درونگراست . در ضمن خانوادگی با کسی رفت و آمد ندارن  از کسی خوششون نمیاد . تند خو و عصبیه مثلا موقع رانندگی مدام فحش میده . پول درست حسابی هم بهم نمیده من آدم ولخرجی نیستم . یعنی لذتی از زندگی نمیبرم . خانواده ای هم دارم که حمایتم کنن و از شرایط زندگیم خیلی ناراحتن . به خاطر حرف مردم و دخترم که از طلاق آسیب نبینه از طلاق میترسم در عین حال که خودشم خیلی تهدید به طلاق میکنه . ایشون دکترای حقوق و خودم کارشناس ارشد علوم تربیتی هستم .به نظرتون طلاق با این شرایط زندگی انتخاب درستی هست ؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

این همه دلیل!!کافی نیست برای جدایی؟از مشاور کمک بگیرید تا بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید