عدد ان تی در سونوگرافی ۷ اعلام شده

سلام

وقت بخیر

۳ روز پیش در ۱۲ هفته و ۲ روز برای انجام سونوگرافی ان تی مراجعه کردم

بعد از انجام سونو به من اعلام شد عدد ان تی ۷ و اطراف بدن جنین ادم مشاهده شده و سیستیک هیگروما اطراف سر جنین مشهود هست

به من پیسنهاد انجام آمینو سنتز دادن

این بارداری پنجم من هست

بارداری اولم زیر ۱۲ هفته به علت توقف رشد سقط شد

بارداری دومم تو سونو آنومالی مشخص شد  دهانه رحم ۲ سانتی متر باز شده و در نهایت با پارگی کیسه آب تو ۱۹ هفتگی جنین سقط شد

بارداری سوم و چهارم به سلامتی طی شد

و ۲ فرزند دارم

و این تجربه عدد ان تی برای اولین بار اتفاق افتاده

آیا ممکنه با وجود تمام این فاکتورهای پر ریسک جنین سالم باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام جواب سونوگرافی و آزمایش خون با هم  بررسی می شوند بله بوده مواردی که جنین سالم بوده است و به این معنا نیست که قطعی جنین مشکل دارد اما نیاز به پیگیری وجود دارد موفق باشید.