لجبازی کودکانه

یکی از دختران دوقلوی من ۹سالشه و یه وقتایی حرفه‌ای بدی میزنه نگرانم ازاینکه روی قل دیگر هم اثر بگذاره . در ضمن گاهی اوقات به من هم ازاین مدل حرفها میزنه  مخصوصا وقتی لجبازی میکنه. مثلا میگه بی خاصیت دروغگو

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم كه براتون سخته
اما خواه ناخواه دختر ديگرتون هم بخواد تحت تاثير قرار بگيره ميگيره ولي اون وارد بازي لجبازي با شما نشده بهتره شما به اين بازي ادامه نديد سعي كنيد اين حرف ها رو نشنيده بگيريد بجاي واكنش نشون داده يا براي رفتار و گفتار اعضاي خونه قانون بزاريد  و با اينكار اين چرخه خشم و لجبازي كم كم لز بين ميره و راحت تر ميتونيد با هم سر خواسته ها و نيازها صحبت كنيد .