سلام

پدر مادرم 3ساله که جدا شدن و بعد از جدایی شون با پیش مادرم موندم و همه جوره رابطه ام رو با پدرم قطع کردم چون اون موقع پدرم رو مقصر اصلی طلاقشون می‌دونستم تا اینکه متوجه شدم مادرم از لحاظ اخلاقی شرایط خوبی نداره و الان چند ماهه که دیگه پیش مادرم نیستم و از طرفی هم پدرم مجدد ازدواج کرده و نه من می‌خوام برم پیشش نه اون میخواد ازم حمایت کنه و الان دارم با مادر بزرگم زندگی میکنم،وقتی بیرون میرم و خانواده ای رو میبینم بغض گلوم رو میگیره،و برای همین هم خیلی کم از خونه بیرون میرم،کلا با هیچ‌کسی در ارتباط نیستم،احساس تنهایی میکنم به شدت و کلا از زندگی ناامیدم دیروز به خودکشی فکر میکردم و از اون موقع دارم دیونه میشم،میخوام از این حس تنهایی در بیام

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت مرد شغل پشت کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم بفهمم كه چقدر تحت فشاري
درسته كه شرايط سخته اما اين موضوع انتخاب دو نفر ديگه بوده و هيچ ربطي به تو و مسئوليتشون در قبال تو نداره و بجاي در حاشيه رفتن بهتره ازشون بخواي كه متوجه مسئوليت هاشون در قبال تو باشن و نيازهات رو براورده كنن چون فكر خودكشي داري واجب و ضروريه كه جلسات مشاوره بري و تحت نظر باشي و اونچه اينقدر حالت رو بد كرده رو بيان كني و با يكي حرف بزني و كمك حرفه ايي بگيري
ميدونم جدايي برات سخت بوده اما اين تنها براي تو نيست و هزاران نفر مشابه تو هستن بهتره رابطه ات رو با دوستات از سر بگيري براي خودت گروه حمايتي پيدا كني و سعي كني روي خودت و اهدافت تمركز كني تا اينكه تمركزت روي خشمت نسبت به كارها و علت جدايي والدينت باشه.