درس

سلام وقتتون بخیر من رشتم روان شناسیه و اطلاع دارم که موفقیت در این رشته تلاش زیادی و میطلبه ولی نمیدونم ا کجا شروع کنم و چه کارایی در راستای موفقیت در رشته ام انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
در قدم اول در سالهاي دانشجويي سعي كنيد نظريه روان درماني و شخصيت رو خوب بخونيد و تسلط داشته باشيد
بعد از اتمام درس انتخاب يك رويكرد و گذروندن دوره ها و كارگاه هاي مرتبط با اون خيلي مهمه در كنارش داشتن مشاور فردي براي شناخت خود و به مرور و استارت كار زير نظر سوپروايزر بودن بهترين راه براي موفقيت هست
مطالعه و به روز بودن در زمينه علمي هم كمك زيادي بهتون ميكنه.