سلام خسته نباشید در تمام دوران تحصیل نفر اول کلاس بودم چه راهنمایی چه دبیرستان اما تست زنی خوبی نداشتم و متاسفانه کنکور تجربی رتبه خوبی نیاوردم چون در شهر کوچکی زندگی میکنم که افکارشون مبنی بر اینه که یا باید درس بخونم یا ازدواج کنم برای فرار از ازدواج و بخاطر اینکه هرکس میدید میگفت با این درس خوبت دکتر نشدی و فلان مجبور به انتخاب رشته در همون اولین سال کنکور شدم و رشته علم اطلاعات و دانش شناسی روزانه شهرمون قبول شدم پدر و مادرم خوشحال از اینکه دیگه شهریه نیاز نیست بدن منم بدون هیچ اطلاعی این رشته رو انتخاب کردم بعد متوجه شدم کتابداری سابق هست دنیا روی سرم خراب شد اما باید ادامه میدادم لیسانسمو در این رشتهبا معدل 19.24 گرفتم اما متاسفانه هیچ کجا کار دولتی پیدا نکردم و معلمی هم رشته منو نمیخواد خواهش میکنم کمکم کنید اون همه درسی که خوندم هیچ جا نمی‌رفتم فقط درس میخوندم بخاطر یک انتخاب رشته اشتباه تمام زحمات به باد رفت و منی که قرار بود دکتر بشم حالا افسرده گوشه نشین خونه... خونه دار شدم چیکار کنم تغییر رشته بدم درس بخونم سال 97 فارغ التحصیل شدم  میتونم دوباره روزانه بخونم سنم بالا نمیره الان 26 سالمه برای استخدام.... تو این رشته شانسی برای استخدام شدن ندارم به نظرتون خواهش میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم آرامش خودتون مهم هست اون تصمیمی رو بگیرید که باعث موفقیت و شادی شنا خواهد شد،،تغییر رشته حال شمارو خوب خواهد کرد،بسیار هم عالیست،به این رشته برخلاف میلتون به چشم تجربه بنگرید