به صورت حمله ای احساسی میاد وسط سینه م به مدت چند ثانیه عین یه انقباض که باعث نفس تنگیم میشه.انقد بده جیغ میزنم درد نیست نمیتونم توصیف کنم مبهم هست.گاهی هم ریزش قلب دارم و کوبش انگار کسی از درون مشت میکوبه زمانی نشستم حس میکنم تکون میخورم راه میرم حس میکنم میخوام بیفتم هی باید نفس عممیییق بکشم که گاهی نمیتونم ربه هامو خوب پر کنم با خمیازه راه نفسم باز میشه...کدوم دکتر باید برم

تا الان بیش از بیست بار رفتم دکتر که فلای میدن منو و میگن اضطرابه واقعا خستم 😔

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

سلام
به متخصص روانپزشکی هم مراجعه کردید؟