مشکل در برقراری ارتباط و صحبت کردن

سلام وقتتون بخیر

من حدود ۱۰ روزه که سرکار میرم توی دادسرا کار میکنم و مدیر شعبه ای که توش کار میکنم بدون آموزش کامل سیستم و .. رفت سفر و قراره سه هفته دیگه بیاد و من توی این ۱۰ روزکاری که اون نبود کلی سوتی دادم و خیلی گیج بود همش فکرای منفی توسرم بود مثلا اگه یکی از سوتیامو بخوام بگم قاضی شعبه مون وقتی داشت خدافظی میکرد ب من گفت خانم فلانی امری نیست و من هول کردم کلی استرس گرفتم و فقط گفتم نه خسته نباشید و واقعا از خودم خجالت کشیدم که نتونستم درست و خیلی مودبانه جوابشونو بدم لطفا کمکم کنید به قدری توی فشار و استرسم که حتی حرف زدن خودمم یادم رفته از موقعی که رفتم سرکار چن باری پیش اومده که لکنت گرفتم و از بچگی مادرم همیشه بهم میگف با بقیه صحبت کن ارتباط برقرار کن تا یادبگیری کجا چی بگی حرف زدن بلد نیستی و من از اون موقع تاالان با همین طرز فکر دارم پیش میرم و هرکاری میکنم از ذهنم پاک نمیشه توروخدا کمکم کنید باید چیکار کنم کتاب زیاد میخونم ولی بازم کلی توی حرف زدن گیر میکنم و خرابکاری میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شاید از نظر شما خرابکاری محسوب بشود خانمی که سرکار میره و موفق هست بعید میدونم خرابکاری کنه،کتاب‌هایی درباره عزت نفس وجود دارد و همینطور بالا رفتن اعتماد به نفس لطفا مطالعه بفرمایید