پارانوئد

سلام وقتتون بخیر من چند سال پیش یه سقط داشتم با قرص سایتوتک دریچه قلبم گشاد شد و بچم سقط شد آپاندیسم بزرک‌شد و عمل کردم بعد سقط روده بزرگ به اندازه یه توپ ایجاد شد و کلونسکوپی کردم و روده سالم بود بعد دکتر زنان گفت افتادگی رحم داری ولی شدید نیست که عمل بشه ولی تو دفع مشکل داشتم حتی باردار شدم انقدر فشار بود که خون روزی کردم از مقعد اون توپ مانند برجستکی از داخل نبود خارج از روده دور روده چیزی انکار باعث شده روده به این شکل بشه گوراش گفت انگل نداری و کلونسکوپی سالمه ولی من مشکل دارم بواسیر قبلا داشتم عمل کردم الان بواسیر ندارم الان چطوری می تونم مشکلمو حل کنم دکترا میگن مشکلی نیست انقدر راه تنگ کرده که راه خروجی نصفه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مشکلاتتان به سایتوتک ارتباطی ندارد . درمان را تحت نظر فوق تخصص گوارش ادامه دهید .