سلام یه مشورت نیاز داشتن گرچه شایداز زمانش گذشته باشه ولی من رشته دبیرستانم صنایع غذایی بود نمی دونم ولی خب تنها رشته بود آوردم شاخه کشاورزی بود بعد حالا من کنکور دادم زبان مترجمی تهران قبول شدم صنایع غذایی نیشابور شبانه ولی نمی دونم به کدوم علاقه دارم بیشتر دارمد کاری بازار کار مهمه برام و از طرفی من عاشق تهرانم چون می خواستم مهمانداری روهم دوره هاشو بگذرونم ک نیشابور نداره ولی تهران داره و اینکه می خوام درآینده مهاجرت کنم  ولی دیگران میگن زبان نرو اینا بازار کار نداره تهران بزرگه از پس خودم برنمیای یعنی مامان بابام خواهرم میگن بعد من شک می کنم میگم نکنه مثلا من نتونم مهاجرت کنم یاهرچی رشته صنایع غذایی بهتره و من دارم فقط ازروی جوگیری تصمیم می گیرم ک بعدا پشیمون بشم واقعا نمی دونم چی کارکنم نمی دونم چرا ولی واقعا شهرای کوچیک منو عذاب میدن ... حالا هم نمی تونم تصمیم بگیرم ک واقعا کدوم رشته بهتره آینده شغلی بهتری داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

هرآنچه که در آن توانایی دارید و شهری که دوست دارید رو انتخاب کنید