دلم داره میترکه از این حجم از غم و غصه😭😭با هزاران نفر درد و دل کردم اصلا هیچی از غمم کم نشده تو زندگیم یبار دچار شکست شدم با همه توانم تونستم دوباره سر پا بشم و قوی بشم

بچه ناخواستم،تحقیر دیدم،توهین دیدم،همه دلمو شکستن هیچکس منو برای خودم نمیخاد

تازه وارد یه رابطه شده بودم همه چی جدی بود یهو پسره زد زیر همه چی دارم دق میکنم قلبم تیر میکشه قلبم میسوزه دلم میخاد این زندگی تموم شه توروخدا یکاری کنید قلبم آروم شه😭😭😭😭😭😭😭دارم میترکم از این حجم از بغض

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر اسيب ديدي و چقدر اين اتفاق ناراحتت كرده در قدم اول بايد به خودت حق بدي كه ناراحت و غمگين باشي اما مدام گفتن و درد دل با همه جز دادن برگه برنده به افراد كاري نميكنه اينكه ما تو شرايط سخت مدام مرور كنيم موارد دردناك زندگيمون رو كمكي به بهتر شدن حالمون نميكنه بلكه سرعت مارو به سمت فرو رفتن زودتر تو گرداب فراهم ميكنه
خودت ميدوني كه خيلي موضوعات كه الان درد اورتر شده شنيده ها و اتفاقات قبل هستن و ربط زيادي به موضوع شكست الان نداره پس اول به خودت براي تجربه شكست حق بده كه ناراحت باشي و سپس براي حل همه اين موارد كه ناراحتت كرده قدم بردار با يك مشاور فردي جلسات رو شروع كن و تحت نظر ايشون مانع هاي رشد رو بردار.