زگیل تناسلی

سلام خسته نباشید .من ۷سال هست که ازدواج کردم و هیچ اطلاعاتی درمورد زگیل تناسلی نداشتم.شوهرم روی التش چندتا زگیل داره از همون اول داشت.الان تازه فهمیدم که hpv چی هست.من هیچ زگیلی ندارم.الان من هم مبتلا شدم؟آیا میشه همسرمم ویروس توی بدنش نباشه فقط زیگیل باشه؟یا حتما باید زیگیلارو بسوزونه.

لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

همسرتان جهت درمان به متخصص اورولوزی مراجعه کند .

خودتان جهت بررسی های لازم از نظر زگیل تناسلی و معاینه به متخصص زنان مراجعه کنید . ممکن است زگیل نداشته باشید ولی ویروس را داشته باشید .