ترس از دست دادن

سلام .وقت بخیر .دختر بیست و چهار ساله هستم دو ساله با پسری دوستم که عاشق هم هستیم همیشه ترس از دست دادنشو دارم یعنی میترسم خدایی نکرده مریض شه یا بمیره قراره بره سربازی همش فکر میکنم نکنه بلایی سرش بیاد و وقتی به نبودش فکر میکنم میخوام دق کنم .این افکار داره دیوونم میکنه چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا اين موضوعي كه عنوان كرديد ريشه دار تر و عميق تر از اين رابطه دوساله است فقط الان داره خودش رو نشون ميده حتما توي گذشته در روابط با ادم هاي مهم زندگي هم تجربه مشابه داشتيد يا زماني در كودكي نگراني يا فكري راجب از دست دادن والدينتون
قبل از هرچيزي بهتره با كمك مشاور فردي  منبع اين حس ترس و ناامني رو پيدا كنيد و اون رو حل كنيد چون اين نوع افكار و ترس ها علاوه بر اينكه بر رابطه شما با ديگران اثر ميزاره مانند موريانه خودتون رو از درون ميخوره و اوضاع روحي  رو بدتر ميكنه .