سلام دوماه قبل با معده درد حالت تهوع علائمم شروع شد رفتم یکم بخوابم یدفعه از جا پریدم و به سمت راه پله میرفتم نمیدونستم چرا حس ریزش قلب و تنگی نفس داشتم قلبم هی میفتاد پایین تعریق لرز بعد زنگ زدم ۱۱۵ و اونجا بهم گفتن پانیک شدم چند بار دیگه هم اینجوری شدم اکو و ازمایش گرفتن گفتن نرمالم رفتم روان پزشک الپرازولام ۲۵ صدم اسنترا ۲۵ و یه چارم الانزاپین واسم نوشت الان یه هفته اس به اورژانس نرفتم اما حس شناور بودن دارم حس عدم واقعیت تعجب نسبت به بدنم و اطرافم نمیدونم چمه وقتی حالم بده فقط جیغ میزنم دقیقا نمیدونم چه اتفاقی توی بدنم میفته

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

لطفا پزشک خود را تغییر دهید تا توسط پزشک ماهرتری بررسی شوید،این علائم طول میکشه و زمان بر خواهد بود تا رفع بشود