عصبانیت شدید

سلام وقت بخیر من ی مدتیه خیلی احساس خستگی وضعف شدید دارم زود از کوره درمیرمو عصبی میشم خیلی بهمریختم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
از چه مدتي شروع شده ايا اتفاق خاصي باعث شروع اين موضوع بوده يا قبل از اين هم سابقه داشته
براي اون خستگي و ضعف بهتره قبل از هرچيزي يك چكاپ كلي بديد و متخصص داخلي بررسي كنن شايد ويتاميني در بدنتون كم شده
براي موضوع كنترل خشم هم ميتونيد از راهكارهاي مثل تنفس اگاهانه ،شمردن تا٥ و بعد جواب دادن، ترك محيط كمك بگيريد
كتاب هاي خودياري مهارت كنترل خشم زيادي هستن كه ميتونن كمك كنن اما اگر شدت اين علائم بيشتر شد حتما  با يك درمانگر فردي صحبت كنيد.