درد و سوزش شدید پستان

سلام وقت بخیر

من از سال ۹۷متوجه فیبروکیستیک بودن پستان شدم

سال ۹۹توده بود؛۱۴۰۰بازم توده ی جدید ک عرض دو ماه سایزش دوبرابرشد،نمونه برداری شد و گفتن خوش خیمه

بعد ماه بعدش سونو ی کیست ساده و ی توده جدید ثبت کرد تو سینه ی سمت چپم(قبلیا سمت راست بودن) و هنوز نوبت پیگیری بعدی نشده

الان حدود دو هفته اس احساس سوزش دارم تو سینه چپم  انگار داخل سینم میسوزه دردم دارم

پیش جراح رفتم هیچی نگف حتی معاینه نکرد؛بنظرتون خطرناکه؟

من نگرانم متاسفانه جراح فقط سونو ی ۳ماه پیشمو دید و بدون شزح حال گرفتن گف استامینوفن بخور 😐

۲۳سالمه و متاهلم

ممنون از وقتی ک میذارین 🌸

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجوی کارشناسی ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمالا فیبرو کیستی یا فیبرو ادنوم بستان دارید که هر دو خوش خیم است . بهتر است هر 6 ماه سونوگرافی بستان انجام دهید و جهت درمان دارویی با جواب سونوگرافی های قبلی مراجعه کنید .