همسرم درخواست طلاق داده ولی من نمی‌خوام طلاق بگیرم و ازش یه فرصت می‌خوام ولی همه راههای ارتباطیم باهاش قطع و اینکه قراره بریم پیش مشاوره دادگاه قبل از طلاق تورو خدا کمکم کنید چجوری ازش میتونم بخوام اینبارم ببخشم و بهم فرصت بده حتی خاطرم بهش تعهدم بدم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
متاسفانه براساس قوانین ایران مرد برای جداشدن از همسرش نیازمند دلیل خاصی نیست و مرجع قانونی و قضایی وجود ندارد که قدرت منع داشته باشد
به نظرم از بزرگان فامیل برای حل این مشکل کمک بگیرید